Werkwijze

Showroom
Als u een kijkje neemt in onze showroom kunt u een indruk krijgen welke haard bij u past. U kunt de haarden zien branden en u wordt geholpen door vakkundig personeel. We kijken naar de mogelijkheden binnen uw huis. Heeft u een tekening dan kunt u deze al meebrengen.Wij hebben diverse folders voor u, zo kunt u thuis op uw gemak alles nog eens doorlezen.

Thuisafspraak
We kunnen bij u thuis langskomen om u te adviseren.Tijdens dit bezoek kijken we of uw wensen te realiseren zijn en of dit technisch gezien mogelijk is.

Installatie
Een haard in uw huis brengt warmte en sfeer. Maar naast warmte en sfeer is veiligheid en installatie erg belangrijk. Het installeren van haarden vergt uiterste precisie en vakbekwaamheid. Uw haard wordt daarom geplaatst door onze deskundige installateurs. Als enige in Friesland zijn wij erkend installateur in alle soorten toestellen.

Onderhoud
Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Voor de moderne gashaard is onderhoud een belangrijk onderdeel van de levensduur van het toestel. Het is belangrijk dat uw toestel veilig blijft functioneren, en verder maken wij ook de ruit van uw haard weer schoon.

Meer informatie over het onderhoudscontract kunt u vinden onder het kopje ‘Onderhoud