Spartherm

Bij Tjeerdsma Sfeerhaarden heeft u een uitgebreide keuze uit houtkachels en haarden van Spartherm. Dit Duitse merk biedt meerdere typen, zoals losstaande kachels, inbouwhaarden maar ook kachels op Bio-ethanol en pellet.

“Kwaliteit, design, innovatie: Uit deze drieklank ontstaat het buitengewone.”

– Gerhard Manfred Rokossa | Oprichter en eigenaar Spartherm Feuerungstechnik GmbH

Spartherm stelt zichzelf als doel om kachels van een ‘bijzondere kwaliteit‘ te ontwikkelen. ‘Kwaliteit’ zelf is niet voldoende, ze doen net dat stapje extra om er een ‘bijzondere kwaliteit’ van te maken. Het design van de kachels is zowel modern als klassiek zeer stijlvol.

Spartherm

Design, ecologisch verantwoordt en innovatief

Spartherm wil met het design van de haar kachels klanten aanspreken, inspireren én betoveren. “Wij maken vuur met passie en liefde tot in detail.”

Met de productontwikkeling en voor de kachels en haarden zelf wordt houdt Spartherm zich aan de strengste nationale en internationale normen. Daarmee neemt het de verantwoording om zich in te zetten voor de natuur.

Innovatie staat hoog in het vaandel. Voor Spartherm houdt dit onder andere in dat zij zich bezighoudt met duurzame ontwikkeling en de steeds veranderende toekomst. Ze streeft naar een zo hoog mogelijke opbrengst van kachels. Zo hebben de C.V. Haardkachels een opbrengst van maar liefst 65% en voldoen daarmee aan de geldende emissie eisen.

Spartherm houtkachels

De losstaande Spartherm houtkachels onderscheiden zich door haar innovatieve en haar hoogwaardige en duurzame vormgeving. De kachels hebben een hoog rendement en sommige kunnen worden aangesloten op de CV. Hierdoor kan de houtkachel niet alleen voor een behaaglijke warmte in de woonkamer zorgen, maar ook voor warm water door het hele huis.

De houtkachel Senso L kan bijvoorbeeld met 2,2 kg brandhout een ruimte van 72m2 op 20℃ houden. Kan je 7,4 minuten douchen en 140L badwater op 39℃ watertemperatuur houden.

Spartherm Inbouwhaard

Spartherm inbouwhaarden

De inbouwhaarden van Spartherm bieden een moderne en duurzame oplossing. Maximale functionaliteit gecombineerd met stijlvol en moderne elegantie. Door de uitstraling van Spartherm inbouwhaarden ligt de nadruk niet op de haard, maar op het vuur wat in de haard brand.

Spartherm kachel

Kachels met pellet- en Bio-ethanol verbranding van Spartherm

Onder de naam ebios-fire® heeft Spartherm haarden op de markt gebracht die branden op bio-ethanol. Deze haarden stralen een exclusieve luxe uit. Zelf beschrijven ze dit als volgt: “In woningen, in energiezuinige en passiefhuizen, in luxe appartementen en tuinkassen – onze ebios-fire® bio-ethanol haarden voelen zich thuis op elke plek waar stijl, sfeer en flair worden gewaardeerd, omdat ze geen schoorsteen of schouw nodig hebben.