Spartherm kachels en haarden

Bij Tjeerdsma Sfeerhaarden heeft u een uitgebreide keuze uit kachels en haarden van Spartherm. Dit Duitse merk biedt meerdere typen, zoals losstaande kachels, inbouwhaarden maar ook kachels op Bio-ethanol en pellet.

“Kwaliteit, design, innovatie: Uit deze drieklank ontstaat het buitengewone.”
– Gerhard Manfred Rokossa | Oprichter en eigenaar Spartherm Feuerungstechnik GmbH

Spartherm stelt zichzelf als doel om kachels van een ‘bijzondere kwaliteit‘ te ontwikkelen. ‘Kwaliteit’ zelf is niet voldoende, ze doen net dat stapje extra om er een ‘bijzondere kwaliteit’ van te maken. Het design van de kachels is zowel modern als klassiek zeer stijlvol.

Design, ecologisch verantwoordt en innovatief

Spartherm wil met het design van de haar kachels klanten aanspreken, inspireren én betoveren. “Wij maken vuur met passie en liefde tot in detail.”

Met de productontwikkeling en voor de kachels en haarden zelf wordt houdt Spartherm zich aan de strengste nationale en internationale normen. Daarmee neemt het de verantwoording om zich in te zetten voor de natuur.

Innovatie staat hoog in het vaandel. Voor Spartherm houdt dit onder andere in dat zij zich bezighoudt met duurzame ontwikkeling en de steeds veranderende toekomst. Ze streeft naar een zo hoog mogelijke opbrengst van kachels. Zo hebben de C.V. Haardkachels een opbrengst van maar liefst 65% en voldoen daarmee aan de geldende emissie eisen.

Spartherm kachels

De losstaande Spartherm kachels onderscheiden zich door haar innovatieve en haar hoogwaardige en duurzame vormgeving. De kachels hebben een hoog rendement en sommige kunnen worden aangesloten op de CV. Hierdoor kan de houtkachel niet alleen voor een behaaglijke warmte in de woonkamer zorgen, maar ook voor warm water door het hele huis.

De houtkachel Senso L kan bijvoorbeeld met 2,2 kg brandhout een ruimte van 72m2 op 20℃ houden. Kunt u 7,4 minuten douchen en 140L badwater met 39℃ watertemperatuur.

Spartherm kachel

Spartherm inbouwhaarden

Spartherm Inbouwhaard

Kachels met pellet- en Bio-ethanol verbranding van Spartherm