Houtkachels Friesland

Tijdens een koude winterdag gaat er niets boven een heerlijk knapperend haardvuur. De geur van hout en het stoken van een vuurtje in een houtkachel blijft ouderwets gezellig. De warmte die een brandend vuur is zeer aangenaam. Als u op zoek bent naar houtkachels in Friesland, bent u aan het juiste adres bij Tjeerdsma Sfeerhaarden.

Op zoek naar houtkachels in Friesland?

Houtkachels Friesland: Houtkachel Island met hoge voet

De geur van hout en het stoken van een vuurtje blijft ouderwets gezellig. De houtkachel is een sfeerbepalend object in huis en zorgt voor genoeg warmte om uw kamer te verwarmen. Bij Tjeerdsma Sfeerhaarden in Opeinde bent u aan het juiste adres voor een sfeervolle houtkachel. Tjeerdsma Sfeerhaarden is leverancier van diverse soorten en merken houtkachels in Friesland. Vanuit onze ruim opgezette showroom in Opeinde kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden van een houtkachel voor uw situatie. In onze showroom staan meerdere brandende houtkachels en wordt u geholpen door vakkundige en gediplomeerde personeelsleden.

Kiezen voor een houtkachel in Friesland? Kies voor Tjeerdsma Sfeerhaarden.

De knapperende goudgele vlammen en aangename geuren zorgen ervoor dat hout een van de meest geliefde stookproducten voor de haard is. Houtkachels hebben tegenwoordig grote ruiten, die een optimaal zicht op de vlammen laten zien. Stoken op hout is een goedkope en duurzame manier van verwarmen. Het is aanzienlijk goedkoper dan stoken op gas, met name omdat hout relatief goedkoop is en weinig prijsfluctuaties kent. Daarnaast is hout een duurzame en onuitputtelijke energiebron. Koop uw houtkachel in Friesland en deze geplaatst door één van onze gediplomeerde installateurs.

Ruim aanbod houtkachels Friesland

Bij Tjeerdsma Sfeerhaarden kunt u terecht voor diverse merken houtkachels. U vind bij ons o.a. de volgende merken:

Jarenlange levering van houtkachels in Friesland. Gerenommeerde merken als Dik Geurts, Spartherm en Wanders. Tjeerdsma Sfeerhaarden is een zeer betrouwbare en ervaren leverancier en installateur van houtkachels in Friesland. Onze eigen monteurs zorgen hoogstpersoonlijk voor een perfecte levering en plaatsing van uw houtkachel.

Stookdagen in Friesland

Regelmatig organiseert Tjeerdsma ‘stookdagen‘ waarbij gebruikers van houtkachels wordt geleerd hoe zij zo goed en efficiënt mogelijk gebruik kunnen maken van deze duurzame energiebron.