Gashaarden Friesland

Gashaarden in Friesland gezocht?

Gashaard Friesland: Dru CosmoBent u op zoek naar een gashaard in Friesland, dan bent u bij Tjeerdsma Sfeerhaarden aan het juiste adres. Tjeerdsma Sfeerhaarden is leverancier van diverse soorten en merken gashaarden in Friesland. Vanuit een ruim opgezette showroom in Boornbergum kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden van een gashaard voor uw situatie. In onze winkel wordt u geholpen door vakkundige en gediplomeerde personeelsleden.

Gaskachels Friesland kopen? Kies voor Tjeerdsma Sfeerhaarden

Als u niet van stof houdt, geen hout wilt sjouwen of opbergen, kunt u kiezen voor een gaskachel. U kunt toch genieten van de gezelligheid van een vlammenspel. Tegenwoordig zijn de vlammen van een gasgestookte kachel net zo levendig en sfeervol als die van een hout gestookt vuur. Als een gaskachel is geïnstalleerd hoeft u alleen maar op de knop te drukken om het vuur te laten branden. De brandstof is altijd aanwezig.

Een gashaard is een veilige manier van stoken. Omdat gas wordt gebruikt als brandstof zijn de eisen die de Europese Unie stelt aan de haard en de installatie ervan streng. De gediplomeerde installateurs van Tjeerdsma Sfeerhaarden helpen u graag verder.

Ruim aanbod gashaarden

In ons assortiment vindt u gashaarden van de volgende merken:

Verschillende van deze gashaarden Friesland kunt u brandend in onze showroom in Boornbergum bekijken.