Flam haarden

Geen dealer (meer) van Flam
Sinds enige tijd is Tjeerdsma Sfeerhaarden te Friesland geen dealer meer van Flam haarden. Wel kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide collectie haarden en kachels van andere merken. Wij helpen u graag in onze showroom in Opeinde.

Flam haarden en kachels

Flam is een merk die unieke haarden levert met milieuvriendelijke kwaliteiten, een uitzonderlijk hoog rendement en een uiterst stijlvolle verschijning. De sfeerhaarden van Flam worden geleverd in een grote variatie. Zo zijn er Flam gashaarden in voorzetkachels en inbouwhaarden. Flam houtkachels in voorzetkachels en inbouwhaarden en Flam accessoires zoals haardstellen, houtbakken en kolenbakken.

FLAM Gashaarden

Alle FLAM -gasapparaten behaalden het HR+label wat garant staat voor een minimaal rendement van 85%! Als u kiest voor gasverwarming, dan kiest u voor gebruiksgemak zonder de gezelligheid op te geven. Met een FLAM-gaskachel creëert u een vlammenspel dat niet moet onderdoen voor een houtkachel… zonder dat u moet bijvullen.

Flam

Over Flam haarden

Vakmanschap. Intens. Momenten.
Drie woorden die een slogan vormen. Drie woorden die lading geven aan wie Flam vandaag is en wat FLAM vandaag zo uniek maakt.
Vakmanschap. Al meer dan 80 jaar zorgt FLAM voor innovatieve producten in de wereld van haarden en kachels.