Elektrische haarden Friesland

Bij elektrische haarden vindt geen verbranding plaats. Het sfeereffect wordt bereikt door imitatie houtblokken of kolen en speciale verlichting. In de ruim opgezette showroom van Tjeerdsma Sfeerhaarden in Opeinde, Friesland, kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden van een elektrische haard voor uw situatie. In onze winkel wordt u geholpen door vakkundige en gediplomeerde personeelsleden.

Een elektrische haard in Friesland kopen? Tjeerdsma Sfeerhaarden.

De ontwikkeling van elektrische haarden heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan. Met name op het gebied van het vuurbeeld is er veel geïnnoveerd met als resultaat dat het vuur van de wat geavanceerde modellen bijna niet meer van echt te onderscheiden is. Maar dat is niet het enige voordeel, want ze zijn niet duur in aanschaf en gebruik. Ook zijn ze zeer gebruiksvriendelijk.

Wij leveren elektrische haarden van Faber. Faber heeft het Opti-myst vuur. Het Opti-myst vuur maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch. Uw elektrische haard wordt geplaatst door onze gediplomeerde installateurs.