DRU gashaarden

Wanneer u kiest voor een DRU haard of kachel op gas dan kiest u voor sfeer, gemak en comfort. Met één druk op de knop ontsteekt u de haard en geniet u direct van een prachtig en natuurlijk vlammenspel. Vervolgens kunt u de temperatuur in huis eenvoudig regelen met een afstandsbediening. Met zoveel gemak genieten van een haard, kan niet anders betekenen dan dat dit de ideale plek wordt om te ontspannen. Kijk in onze showroom in Opeinde om gashaarden van DRU te zien branden.

DRU gashaarden zorgen naast een stuk heerlijke warmte ook voor een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Daarnaast staan DRU gashaarden bekend om het hoge rendement en de uitstekende regelbare schone verbranding. De haarden van DRU zijn leverbaar in verschillende afmetingen en uitstralingen.

Een gashaard voor iedere woonkamer

Iedere woonkamer is weer anders en heeft zijn eigen indeling. De één heeft een hele ruime woonkamer waar de andere een meer knusse setting heeft. Voor iedere indeling heeft DRU een geschikte gashaard. Hiervoor hebben zij 4 soorten gashaarden:

Dru gashaarden en houtkachels

Over DRU

‘DRU’ werd opgericht in 1754 en is dus bedrijf met geschiedenis. In eerste instantie produceerde DRU gietijzeren potten en pannen. Later werd overgeschakeld naar houtkachels. Nog weer later is DRU zich gaan specialiseren in gashaarden.

Fronthaarden

Gashaard Friesland: Dru Cosmo

De collectie fronthaarden van DRU bestaat uit haarden die aan één zijde glas hebben. Doordat het vuurzicht alleen aan de voorkant zichtbaar is kunnen deze haarden op veel creatieve manieren worden opgesteld. Daarnaast is er voor iedere smaak en sfeer een geschikt model: van modern tot en met een romantische en klassieke schouw.

Tunnelhaarden

DRU metro 100xt tunnel

Voor een doorkijkmodel gashaard heeft DRU tunnelhaarden. Deze modellen zijn uitermate geschikt om als roomdivider te gebruiken. De tunnel gashaarden van DRU zijn een gegarandeerde blikvanger in uw woonkamer. Doordat een tunnelhaard aan twee zijden glas heeft kunt u uit twee verschillende ruimtes genieten van warmte en een sfeervol vlammenspel.

2- en 3-zijdige haarden

DRU METRO 130 XTL gashaard

Om vanuit meerdere posities zicht op een prachtig vlambeeld te hebben heeft DRU een mooie collectie met 2- en 3-zijdige gashaarden. Deze haarden hebben een mooi ruimtelijk design en passen daardoor in vrijwel iedere woonruimte. Als klap op de vuurpijl wordt het gevoel van open vuur gecreëerd, wat zorgt voor een heel warme sfeerbeleving.

Voorzethaarden

DRU Circo gashaard

Het belangrijkste kenmerk van een voorzethaard van DRU is de eenvoudige installatie en plaatsing. De collectie van DRU bestaat zowel uit hangende en vrijstaande gashaarden.

 


Populaire DRU gashaarden

Bekijk ons volledige assortiment DRU gashaarden.


 

DRU gashaarden brandend in onze showroom

Omdat we heel goed begrijpen dat het erg lastig is om uw toekomstige kachel vanaf een plaatje te beoordelen hebben we ook een aantal DRU gashaarden brandend in onze showroom opgesteld. Daarnaast kunt u in onze showroom onze experts benaderen voor advies en ondersteuning. Onze medewerkers staan u graag te woord om u te adviseren over een DRU gashaard.

CV-haarden van DRU

Naast gashaarden heeft ‘DRU Verwarming’ ook een oplossing ontwikkeld voor de milieubewuste stoker. DRU heeft hiervoor de CV-haarden ontwikkeld die branden op gas en op hout! Het principe is eenvoudig: De DRU haard wordt doormiddel van een pompset en buffervat aangesloten op de CV installatie van de woning en de warmte van de gas- of houtkachel wordt verspreid over de woning. Zo heeft u ook op de bovenverdieping profijt van de gas- of houtkachel in de woonkamer.