Dik Geurts houtkachels en haarden

De knapperende goudgele vlammen en aangename geuren zorgen ervoor dat hout een van de meest geliefde stookproducten voor de haard is. Houtkachels hebben tegenwoordig grote ruiten, die een optimaal zicht op de vlammen laten zien. Het brede assortiment van Dik Geurts houtkachels en haarden wordt telkens uitgebreid met een nieuwe modellen. Net als de bestaande kachels hebben zij hun eigen duurzame en tijdloze uitstraling.

Stoken op hout is een goedkope en duurzame manier van verwarmen. Het is aanzienlijk goedkoper dan stoken op gas, met name omdat hout relatief goedkoop is en weinig prijsfluctuaties kent. Daarnaast is hout een duurzame en onuitputtelijke energiebron.

Dik Geurts Houtkachels

Over Dik Geurts

Iedere ‘Dik Geurts’ zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen, ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Hierbij hoef je geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken.

Dik Geurts Houtkachels

Dik Geurts heeft een ruim assortiment robuuste vrijstaande kachels. De kachels zijn ontworpen met ronde vormen als de Babe of met strakke lijnen als de Lars. Vrijstaande kachels die zich kenmerken als bijzonder, functioneel en sfeervol. Een aantal Dik Geurts kachels zijn brandend te zien in onze showroom in Opeinde, Friesland.

Bekijk het volledige assortiment Dik Geurts houtkachels.

Dik Geurts CV Haarden

Milieuvriendelijk en besparen op uw stookkosten. Minder afhankelijk van uw energieleverancier en toch een sfeervol houtvuur. Dat zijn de vrijstaande CV haarden van Dik Geurts. Deze haarden worden aangesloten op de CV voor een optimaal rendement. In onze showroom in Opeinde kunt u een aantal Dik Geurts haarden zien branden.

Bekijk het volledige assortiment Dik Geurts CV Haarden.

Dik Geurts houtkachels en haarden brandend in de showroom

Het kopen van een nieuwe Dik Geurts houtkachel of CV-haard is niet altijd even eenvoudig. Een kachel beoordelen op basis van een afbeelding en de technische specificaties is lang niet voor iedereen voldoende. Daarom kunt bij ons in de showroom terecht om een aantal exemplaren brandend te bekijken. Daarnaast staan onze experts voor u klaar voor advies en ondersteuning zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.