Expositie Margôt Ritman bij Tjeerdsma sfeerhaarden


Expositie Divers Werk – van 3 januari t/m 30 maart 2017 

Margôt Ritman 

Margôt laat zich graag inspireren door de natuur.

Vooral bloemen en vogels zijn favoriet. Dit komt waarschijnlijk doordat zij graag met sprankelende kleuren werkt die natuurlijk in de natuur ook veelvuldig voorkomen. Maar ook het schilderen van mensen, al dan niet in mooie (fantasie) kleding, doet ze graag.

Naast het schilderen houdt zij zich ook bezig met het maken van beelden. In diverse materialen, zoals brons, Stone-art (2componentenklei) of Papiermaché.

Sinds 2010 heeft zij een galerie/atelier in De Wilgen, waar ze ook woont. Margôt’s motto:    “Kunst zorgt voor ontspanning en inspiratie … door er naar te kijken of door het zelf te maken. Het veraangenaamt het leven en voegt iets toe dat op geen andere manier vervuld kan worden. Juist daarom is kunst, ook in de woning, zo belangrijk. Mooie creaties aan de wand en het kunnen kijken naar kunst zorgt er voor dat je je gedachten kunt laten dwalen en genieten van wat je ogen zien.

“Kunst moet !”
www.margotritman.nl

foto-1-schilderij-margot-ritman foto-2-schilderij-margot-ritman


Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.