Doe mee met de SVG fotowedstrijd ‘Sfeer in beeld’ en win 425 euro of een van de andere geldprijzen!


Uw kinderen spelend op het kleed voor de haard, uw huisdier dat  zich tevreden oprolt bij de warmte van het vuur, uw partner die gelukkig in de vlammen staart met in de hand een  glas wijn: er zijn zoveel manieren om te genieten van uw haard of kachel! Maak een foto die deze sfeer in beeld brengt en win 425 euro of een van de andere geldprijzen.

Hoe u de sfeer rondom uw haard of kachel in beeld brengt, mag u zelf bepalen. Maakt u een foto op een krakende winterdag of juist in het ontluikende voorjaar? Maakt u hem op een gewone doordeweekse dag of op een bijzonder moment?

U heeft ruim de tijd om de sfeer bij uw kachel in één beeld te vangen. U mag uw foto voor deze fotowedstrijd ‘Sfeer in beeld’ insturen tot en met 1 juli 2016. Na afloop van de inzendtermijn worden drie winnaars geselecteerd. Sleept u de hoofdprijs in de wacht? Dan ontvangt u een geldbedrag van 425 euro. De tweede prijs bedraagt 250 euro en de maker van de foto op de derde plaats krijgt 150 euro.

Stuur nu uw foto in!

Voorwaarden – De foto moet worden ingestuurd voor 1 juli 2016.

– De haard of kachel op de foto moet gekocht zijn bij en geïnstalleerd zijn door een bij Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) aangesloten winkel. Zie www.sfeerverwarmingsgilde.nl/svg-leden voor alle aangesloten detaillisten.

– Per adres mag één foto (digitaal bestand) worden ingestuurd. Door een foto in te sturen, verklaart de deelnemer dat de afbeelding rechtenvrij door Het Sfeerverwarmingsgilde mag worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

– De Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde stelt een geldprijs van 425 euro beschikbaar voor de mooiste foto (eerste prijs). De tweede prijs bedraagt 250 euro en de derde prijs bedraagt 150 euro.

– Deze bedragen zijn belastingvrij en worden overgemaakt aan degene die de foto heeft ingestuurd.

– Prijswinnaars worden vastgesteld door het SVG en krijgen na 1 juli 2016 automatisch bericht.

– Over deze actie of de uitslag daarvan kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 


Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.