Prachtige houthaard, de Ergofocus, van Focus geplaatst.


 

Deze week de Ergofocus van Focus geplaatst.

De haard is vrijhangende houthaard. Deze prachtige houthaard heeft open vuur en is 360° draaibaar.  Een hele handige functie, waardoor de haard ook goed kan dienen als ruimteverdeler tussen bijvoorbeeld het zit- en eetgedeelte; het vuur kan altijd vanuit alle hoeken van de leefruimte worden gezien en gevoeld.  De buitenste diameter van de Ergofocus is 95 centimeter en door de brede opening van maar liefst 84 centimeter zorgt is er ruim zicht op het vlammenspel. Doordat de Ergofocus van de onderkant tot aan het begin van de buis maar 67 centimeter is haalt hij niet te veel zicht weg en kan de haard ook prachtig voor een glazen pui worden gehangen.

Focus Ergofocus foto 1        Focus Ergofocus foto 2

 


Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.