Kom nu kijken voor een sfeervolle gashaard of houtkachel


Kom nu kijken voor een sfeervolle gashaard of houtkachel!

En laat u informeren door ons, erkend SVG-lid,
voor Vakmanschap, Verantwoordelijkheid en Veiligheid.

Nu kopen en in de zomer plaatsen…
Dan bent u voor het volgend stookseizoen klaar!

DRU gashaard: Lugo 80/3

Deze familie in Nes is wel klaar voor het volgend stookseizoen.
Ze kunnen genieten van de DRU Lugo 80/3, een inbouwgashaard met de nieuwste technieken.

Minder verbruik en mooier vlambeeld met DRU

Door gebruik te maken van de nieuwe brandertechniek Eco Wave, heeft deze DRU Lugo 80/3 niet alleen een vol, hoog en modulerend vlambeeld, maar bespaart u ook op de kosten. Daarbij kunt u wel genieten van dit vlambeeld terwijl de gashaard niet eens op vol (normaal 8 kW) vermogen aan het werk is.

Eén geheel

DRU heeft met deze driezijdige gaskachel een strakke haard ontwikkeld die helemaal kan samensmelten met de omgeving. Bij DRU hebben ze ervoor gekozen om de kaders zo dicht en minimaal mogelijk te maken. De mogelijkheid is zelfs aanwezig om een plateau van natuursteen helemaal strak tegen de ruit aan te monteren. Hierdoor blijven er helemaal geen randen of kaders in het zicht en wordt de haard bijna één met het plateau.


Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.