VERLENGD!! EXPOSITIE ‘T ATELIER UIT GORREDIJK


Teken en schilderclub ‘t Atelier is te gast bij Tjeerdsma Sfeerhaarden in Boornbergum. Op 7 januari opent de expositie met werken van deze schilderclub uit Gorredijk. De expositie duurt t/m 30 april 2015.

‘t Atelier bestaat al bijna 35 jaar. De laatste jaren onder begeleiding van Betty van der Kamp. Sommigen zijn vanaf het begin lid en hanteren met grote vaardigheid het potlood en penseel. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor de beginners. De club biedt plaats aan de individualist, die zijn eigen gang gaat en af en toe wat advies wil, maar er kan ook gewerkt worden binnen een gezamenlijk programma.

Soms maken we een groeps-kunstwerk. Ieder lid schildert een deel van een grote afbeelding, maar zijn of haar werk moet wel aansluiten bij het aangrenzende deeltje.

schilderij 1 't Atelier Gorredijk

 

In het kader van onze expositie bij Tjeerdsma Sfeerhaarden hebben we het afgelopen kwartaal ons thema vurig gehouden. In Boornbergum laten we de resultaten hiervan zien en daarnaast ander werk dat gemaakt is op de clubavonden. Meer informatie is te vinden op www.schilderenbijateliergorredijk.simpsite.nl

 

schilderij 2 't Atelier Gorredijk

 

 

 


Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.