Faber gashaard besturen via App


Bespaar tot 70% op uw verbruik!

Comfort en milieu gaan hand in hand anno 2014

Faber introduceert de Intelligent Technical Control App
Faber, marktleider in haarden, komt met de ITC app. Via deze app op smartphone of computer kan de gashaard worden bestuurd op afstand. Via een wifi verbinding wordt contact gelegd met de brander. De app is voorzien van een comfortabele thermostaatfunctie en een energiezuinige Ecoboost stand. Met deze stand kunt u tot maar liefst 70% besparen op uw gasverbruik. Daarnaast verschaft de app ook handige informatie over de eigenschappen en het verbruik van de haard. Een brandende gashaard kan zo urenlang ook digitaal boeien.

Step brander® Ecoboost
Bij de applicatie van Faber is de schakelfunctie mee opgenomen in de eco besturing. Dit heeft men ECOboost genoemd. Faber heeft het beste van beide werelden gecombineerd, een uitschakelbare brander de Stepburner® met een continu regelende besturing. In een oplopend programma kan het gasverbruik met tot wel 70% worden gereduceerd.


Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.