CV haarden Green Design van DRU


Duurzaam, Milieubewust en Efficiënt
de kenmerken van de Green Design CV-Haarden van DRU.

DRU Green Design

DRU, Dik Geurts en Spartherm, merken met het green design label

Onder het label Green Design bied DRU een serie sfeervolle en energiezuinige CV haarden op gas of hout aan. Aansluiting van de CV haard vindt plaats op een bestaand- of op een nieuw CV systeem. Bij CV haarden worden de hete rookgassen gebruikt voor het verwarmen van water voor het CV systeem of voor warm tapwater. Hierdoor ondersteun je je CV systeem en verwarm je tegelijkertijd één of meerdere ruimten. Op deze wijze haal je meer rendement uit jouw haard of kachel, dat zorgt voor aardig wat besparing op de energiekosten!

De nieuwe manier van duurzame energieopwekking!

Onder het label Green Design vallen:

dru dikgeurts spartherm

Net als koelkasten en wasmachines hebben nieuwbouwhuizen tegenwoordig een energielabel, de zogeheten energieprestatiecoëfficiënt (EPC). Hoe lager de EPC, hoe zuiniger de woning. Nu is de norm nog 0,6, maar in 2020 moet die zijn teruggebracht naar 0! Het mag duidelijk zijn dat slimme oplossingen op het gebied van isolatie en installatie noodzakelijk zijn. Dit kan met GreenDesign, de nieuwe manier van duurzame en geïntegreerde energieopwekking.

Voor meer informatie kunt u hier klikken, kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Wij zijn ook installateur (ingeschreven bij Sterkin).

Daarom is installatie van uw cv-haard bij ons in vertrouwde handen.

10 Redenen om te kiezen voor Green Design

 1. Hoog rendement;
 2. Optimaal comfort;
 3. Sfeervol;
 4. Duurzaam;
 5. 100% veilig;
 6. Past in elk interieur;
 7. Geschikt voor geïsoleerde woningen;
 8. Lagere energierekening;
 9. Hoog technisch niveau;
 10. Te combineren met zonnepanelen en warmtepompen.

Besparing calculator DRU Green Design

Door de enorme keuze in CV haarden is het van belang een goede keuze te maken in het soort haard en CV systeem. Om tot de juiste keuze van een CV haard te komen zijn de volgende aandachtspunten van belang:

 • Brandstof: kies je voor sfeer en gemak (CV haarden op gas) of voor een knisperend houtvuur (CV haarden op hout)
 • Technisch: voor welke haard is jouw woning geschikt, wel of geen buffervat te gebruiken, enz.
 • Besparing: jouw wensen en eisen bepalen welke haard voor jou een voordeel oplevert

Om je te helpen in de juiste keuze is er nu een calculator waarbij je door het invullen van een aantal gegevens inzicht krijgt in de kosten en de opbrengst op langere termijn. Je wordt hierbij geadviseerd in de mogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

DRU Green Design CV Haarden


Informatie aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.