Zie het vlammenspel van de Centro 100 bij ons in de showroom!


De innovatieve gashaarden van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem! Hiermee kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van mooie en volle vlammen. Het wordt zo nooit te warm in je interieur en het is dus niet nodig om de haard laag te zetten of te doven. Je kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld en je bespaart tot wel 50% op je energieverbruik!

Intelligente Controll App
De nieuwe Control App van DRU maakt de bediening van één of zelfs meerdere haarden met Eco Wave heel eenvoudig. Met de App kan je de haard aanzetten, hoger en lager zetten en tevens je eigen favoriete vlammenpatroon kiezen! Je kunt kiezen uit drie voorgeprogrammeerde standen: Luxe, Comfort en Spaar en met de stand Custom kan je zelf het vlammenpatroon bepalen. Daarbij is precies te zien hoeveel procent gas je bespaart ten opzichte van de volstand. Zo kun je tot 50% op je gasverbruik besparen!

Service en informatie
Naast een groot aantal bedieningsopties geeft de App ook praktische informatie over het schoonmaken en de eigenschappen van de haard, een eventuele storing of een noodzakelijke onderhoudsbeurt. Met de DRU Control App is de service bovendien eenvoudig te regelen door een mail te sturen naar jouw dealer of installateur. De App is gratis te downloaden en geschikt voor alle tablets (iPad en Android).

Klik op onderstaande link om de film te bekijken over de DRU Control App!

Bij ons in de showroom in het echt te zien!


Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.