Tjeerdsma sfeerhaarden aanwezig met houtkachels op Duurzaamheidsbeurs


Duurzaamheidsbeurs (’t)huis in de toekomst)

Zaterdag 8 februari van 11.00-16.00 uur, organiseert de gemeente Smallingerland in samenwerking met de Rabobank Drachten de beurs “(’t)huis in de toekomst”, in schouwburg De Lawei.

De gemeente Smallingerland heeft duurzaamheid hoog in ’t vaandel staan. Om dat te benadrukken én om onze inwoners hierbij te betrekken, organiseren wij deze beurs. Hierbij ligt de nadruk op duurzaam wonen. Dit betreft zowel het energiezuinig wonen, het verbeteren van wooncomfort als het generatiebestendig maken van de woning.

Tijdens de Duurzaamheidsbeurs is een grote markt (foyer) gericht op ‘duurzaam wonen’ en een kleinere markt (restaurant) voor andere thema’s en diverse activiteiten.

Diverse sprekers zullen een presentatie geven m.b.t.’ duurzaam wonen’. Eén van de sprekers is Dr. Jacqueline Cramer. Als ex-minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer was zij nauw betrokken bij duurzaam wonen. Momenteel is mevrouw Cramer directeur van het Utrechts Centrum voor Aarde en Duurzaamheid.

Directeur van de Lawei Stef Avezaat geeft een presentatie over de duurzame maatregelen die bij de verbouw van de Lawei worden toegepast.

 

 

 

 

 


Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.