VANAF NU ZIJN WE: ERKEND DE-BEDRIJF


Vanaf nu zijn we :

Gecertificeerd installateur duurzame energie!!!!

En daar zijn we trots op!!!!

Erkende DE-bedrijven

Op grond van de Europese Richtlijn Hernieuwbare Energie (RES) bevordert de Nederlandse overheid dat houtgestookte haarden, kachels en ketels alleen nog worden geïnstalleerd door, of onder toezicht van, een gecertificeerde installateur die in het bezit is van een diploma van een namens de overheid geaccrediteerde vakopleiding.

Erkende DE-bedrijven laten alle door hen verkochte houtgestookte haarden, kachels en ketels installeren door, of onder toezicht van, zo’n gecertificeerde DE-installateur*. Ten bewijze hiervan ontvangt u bij de oplevering een door deze gecertificeerde installateur ondertekende verklaring. Zo weet u zeker dat uw toestel is geïnstalleerd door een vakkundig installateur die, om zijn certificering geldig te houden, regelmatig moet deelnemen aan opleidingen en examens die namens de overheid jaarlijks worden gecontroleerd en geaccrediteerd.

* Het begrip “gecertificeerd DE-installateur” sluit aan bij de tekst in de Europese Richtlijn en de daarop gebaseerde Nederlandse regelgeving. Het betreft de man of vrouw die de haard, kachel of ketel daadwerkelijk bij u installeert of daarop toezicht houdt.


Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.