FABER LEVENSLANGE GARANTIE


Levenslange garantie op Faber gassfeerhaarden!

Wie wil dat nu niet? Levenslange garantie op een prachtige aankoop! En een prachtige aankoop is een sfeerhaard zeer zeker. Na voltooiing van de installatie stromen enthousiaste reacties van vrienden, familie en buren binnen. De trots op uw haard is terecht!

Levenslange garantie

Faber is bijzonder trots en overtuigd van de kwaliteit van haar haarden. Vandaar deze logische stap om u de mogelijkheid te bieden om levenslange garantie te krijgen op uw haard!

Jaarlijks onderhoud

De enige voorwaarde voor het verkrijgen van de levenslange garantie is dat er jaarlijks onderhoud aan de haard gepleegd wordt. In de meeste gevallen wordt dit al jaarlijks gedaan door uw dealer. Dit betekent dat u niets extra’s hoeft te doen om op uw haard levenslange garantie te krijgen!

Meer informatie over onze Faber haarden.


Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.